Kúpiť produkt
alebo zobraziť viacej informácií
KÚPIŤ
Dezert bude lahodiť i oku, pokiaľ ho ozdobíte kakaovým práškom, čokoládovými hoblinkami alebo jedlými kvetmi.
Prekvapte svojich hostí nadýchanou kávovou penou. Naservírujte im výborný dezert so silnou kávovou príchuťou s obľúbeným espressom alebom ristrettom.
Naviac si kávový mouse môžete pripraviť pokojne deň vopred!
Kúpiť produkt
alebo zobraziť viacej informácií
KÚPIŤ
Dezert bude lahodiť i oku, pokiaľ ho ozdobíte kakaovým práškom, čokoládovými hoblinkami alebo jedlými kvetmi.
Uvarte si vaše obľúbené espresso alebo ristretto. Káva musí mať výraznú chuť, aby sa v dezerte prejavila, takže sa nebojte intenzívnych príchutí.
Odmerajte si 60 ml horúcej kávy, pridajte štipku soli a dajte ju vychladiť do chladničky.
Do studenej kávy zapracujte pomocou tyčového mixéru žĺtka a uložte ju naspäť do chladničky.
Do smotany pridajte polovicu cukru a vyšľahajte ju do husta.
Kávovú zmes postupne vmiešajte do tuhej šľahačky a následne pridajte citrónovú šťavu a znovu zamiešajte.
V nerezovej miske vyšľahajte bielka so zvyšným cukrom do tuha.
Následne pomocou stierky jemne premiešajte kávovú zmes s bielkami.
Kávovú penu rozdelíme do slávnostných pohárov a necháme chladiť aspoň 6 hodín v chladničke.